Back to Question Center
0

Hvilke verktøy kan du anbefale å spore Amazonas salg av mine konkurrenter?

1 answers:

Analysere konkurranse er en viktig del av forskningen som håndteres av hver vellykket selger på Amazon. Hvis du også trenger å spore Amazon-salg av konkurrentene dine, er det et kort regneark for å hjelpe deg med det. Er konkurransen din virkelig dominerende? Hva kan gjøres bedre? Er produktet ditt så godt som oppføringen sier? Her er de viktigste tingene for deg å holde nøyaktig oppmerksomhet - anmeldelser, forfremmelse og oppføringskvalitet. La oss se dem en etter en nedenfor.


Anmeldelser

Det er en no-brainer, men anmeldelser er virkelig nyttige kilder til den første konkurrentforskningen. Du trenger ikke å si at kundeanmeldelser på samme produkt kan gi deg et stykke sinn om hva med det kan forbedres, eller omvendt unngås. Og en tommelfingerregel er at topp fem selgere som tilbyr det samme produktet, vanligvis har noe rundt tre hundre kundeanmeldelser. Men løvenes andel av selv helt fornøyde kjøpere kommer vanligvis sammen uten å gi tilbakemelding. Så hva kan gjøres med det? Jeg anbefaler å bruke Feedback Genius gratis online verktøy. Det vil ikke bare sende deg et varsel om hver negativ tilbakemelding eller kundeanmeldelse for at du raskt kan få en hurtig varsel, men gjør det mulig å få automatisk e-post, noe som tjener som en høflig påminnelse som tyder på at alle nylige kjøperne slipper en kommentar eller vitnesbyrd.

Kampanjer

Noen ganger kan dine nærmeste konkurrenter plutselig briste ut med massivt salg, og en betydelig mengde løpende bestillinger drevet av kampanje håndtert den riktige veien. Og når du innser at konkurrentens spesielle strategi eller bare smart, liten ordning virkelig virker - hvorfor ikke spore Amazon salgs- og markedsføringsinnsats fra motstanderen din til å bruke den sterkeste siden til din egen fordel? Her er når Big Tracker online verktøy kommer inn i spill. Med dette nyttige verktøyet kan du ikke bare spore Amazon salgsfremmende kampanjer, rabattpriser på markedets konkurrenter, men beholde nesten alle salgsfremmende data på rekord. Planlegg ditt neste trekk allerede å vite hva dine konkurrenter gjør best mulig måte for deg bare for å følge med.

Kvalitetskvalitet

Dette er det siste hovedområdet i fokus for å holde seg utenfor konkurransen. Og å forbedre produktlisterkvaliteten med en riktig optimaliseringsinnsats er akkurat det som vanligvis fører til sannsynligvis best eksponering i nettbasert søk der borte. Her er hvordan du kan ta ledelsen - bare spore Amazon salgsord som brukes av toppsäljare for å få de mest søkte i produkttitlene, beskrivelsene, punktpostene osv. Og jeg anbefaler å prøve Jungle Scout-verktøyet som vil spare deg for timer med arbeidsintensiv og kjedelig forskning. Spion på konkurrentens viktige beregninger og få de riktige søkeordforslagene og verdifull innsikt om bruk av langhals søkefraser på den smarteste måten. Du kan også sjekke Merchant Words-verktøyet, som er rettet nettopp på Amazon-søketrender, med de høyeste søkevolumene og de riktige søkeordene som brukes av levende kjøpere der borte.

4 days ago
Hvilke verktøy kan du anbefale å spore Amazonas salg av mine konkurrenter?
Reply