Back to Question Center
0

Semalt: Tricks Spammere Bruk til å trives?

1 answers:
Michael Brown, Semalt Kundesuksessleder

Michael Brown, , sier at det ikke betyr noe hvor forsiktig du er, spam vil alltid få spam-e-postmeldinger i innboksen din. Det som er vanskelig å forstå er hvordan spammere klarer å få alle de e-postadressene. Selv om du kan ta noen forebyggende tiltak, er det lite du kan gjøre med problemet. I det lange løp finner spammere alltid en måte å få epost til. Brukere mislykkes bare i å forstå årsaken bak denne skadelige praksisen.

Canadas Voxbox World Telecom Inc anses ikke for å være et lønnsomt selskap. Spammere synes imidlertid ikke å bry seg om det. En spammer som kaller seg Francis hyped dette selskapet i postmeldinger. Francis kjøpte bare aksjer fra Voxbox og bestemte seg da for å sende spammy meldinger for å finne en grådig mottaker og videreselge sine aksjer til et overskudd.

Et slikt "dump og pumpe" aksjesystem er blitt svært populært. Selv om du har spamfiler, finner spammere alltid en måte å unngå dem som sikrer at deres spam-e-postmeldinger blir levert til mottakeren. De foretrekker å bruke strategien nevnt ovenfor siden det tillater dem å lykkes uten å ha koblinger til et nettsted de skal spam. Alt de trenger er en melding som henger en aksje.

Forskningen utført av Jonathan Zittrain, professor i Oxford University og Laura Frieder, assistent professor i Purdue University, har vist at grunnen til at spammere trives er at disse ordningene virker! Hvis alt går etter planen, gir de ca 5 prosent avkastning, mens de som klarte å kjøpe sine aksjer, mister nesten 7 prosent av sine investeringer.

Den gode nyheten er at du kan bruke en enkel, men effektiv metode for å bli kvitt spammere. Først av alt må du slette spam. Uansett hvor hyggelig og fristende tilbudet er, motstå det og ikke kjøp aksjen. Fordi de fleste mennesker kjøper det bare fordi de ikke forstår at det er spam. Og husk alltid at forsøket på å gjøre en rask bok kan spille triks på deg.

4 days ago
Semalt: Tricks Spammere Bruk til å trives?
Reply