Back to Question Center
0

Semalt: Free Web Scrapers For Programmører

1 answers:

Hvis du noensinne har trengte å trekke data fra tredjeparts nettsteder, sjansene er at du foretrekker offisielle APIer. Det er imidlertid noen webskraper på internett som kan gjøre arbeidet enklere, og som programmerer eller utvikler kan du trekke ut data fra så mange nettsteder som du vil.

1. Data Skraper:

Data Skraper er et enkelt, men kraftig og nyttig web skraping program. Det skraver ikke bare bilder og tekster, men analyserer også lister og tabeller fra en eller flere sider. Da konverterer eller redigerer dette verktøyet dataene som er ekstrahert til XLS og CSV-filer. Det er gratis og leveres med mange funksjoner. Programmerere og profesjonelle utviklere bør imidlertid bruke sin betalte versjon som følger med mange funksjoner og krever ingen koding.

2. Web Scraper:

Web Scraper er en Chrome-utvidelse som enkelt kan integreres med Google Chrome-nettleseren din. Det lar brukerne opprette sitemaps for å vise måten et nettsted skal navigeres på og hvilken type data du trenger å skrape. Programmerere og utviklere trenger bare å legge til denne utvidelsen til Chrome og begynne å utvinne data.

3. Skraper:

Når det gjelder datautvinning, må utviklere og programmerere møte mange utfordringer. Men med Scraper kan deres arbeid gjøres raskere og enklere enn noensinne. Dette er en enkel å bruke webskraper som kan trekke ut data i form av tabeller, bilder, lister og tekster. Du trenger bare å klikke på Skrape-knappen fra øverste høyre meny og la dette verktøyet gjøre sitt arbeid.

4. Octoparse:

Octoparse kommer med kraftige alternativer og er en av de beste nettskraperne på internett..Den kan enkelt håndtere statiske og dynamiske nettsteder med AJAX, informasjonskapsler og Javascript. Du trenger bare å laste ned dette programmet og aktivere det. Det vil også skjule innholdet du kanskje ikke vil trekke ut, og dets skythjelp gjør at du kan pakke ut en stor mengde data innen få minutter.

5. ParseHub:

Parsehub er et kjent nettskrapingsprogram som samler data fra nettsteder og blogger som bruker JavaScript, informasjonskapsler og AJAX-teknologi. Den har en unik maskinlæringsteknologi som kan lese, evaluere, transformere og analysere dine relevante data uten problem.

6. Visual Scraper:

Visual Scraper er flott for de som ønsker å trekke ut bilder og videofiler. Det er en gratis webskraper som kommer med et enkelt pek og klikk-grensesnitt og brukes mye til å samle relevante data fra internett. Du vil få sanntidsdataene fra de ønskede sidene og eksportere den i form av XML, CSV, SQL og JSON.

7. Outwit Hub:

Denne freeware kommer med mange funksjoner og best egnet for Windows, Linux og andre operativsystemer. Det lar deg skrape data fra mer enn femti tusen websider. Premiumversjonen kan imidlertid skrape over 130.000 nettsider uten problem.

8. Dexi.io: ​​

Også kjent som CloudScrape, Dexi.io er en berømt nettleserbasert nettskraper. Det lar brukerne skrape data og gir tre forskjellige typer roboter for å få jobben gjort enkelt. Det kan utføre oppgaver knyttet til kravlesøking, utvinning og datarøring.

9. Webhose.io:

Webhose.io er et freeware som gir oss en anonym web proxy server og får jobben gjort så snart som mulig. Det skraper ikke bare nettsteder, men arkiverer også data; det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å miste den nyttige informasjonen, da den vil bli lagret i arkivmappen.

4 days ago
Semalt: Free Web Scrapers For Programmører
Reply