Back to Question Center
0

Semalt introduserer de beste web crawler verktøy for å skrape nettsteder

1 answers:
Web crawling, ofte betraktet som nettskraping, er prosessen når en automatisert skript eller program gjennomsøker nettet metodisk og omfattende, rettet mot nye og eksisterende data. Ofte er informasjonen vi trenger fanget inne i en blogg eller et nettsted. Selv om enkelte nettsteder gjør anstrengelser for å presentere dataene i det strukturerte, organiserte og rene formatet, feiler mange av dem ikke. Datakryptering, behandling, skraping og rengjøring er nødvendig for en Internett-bedrift. Du må samle inn informasjon fra flere kilder og lagre den i proprietære databaser for forretningsformål. Før eller senere må du gå gjennom de elektroniske fora og fellesskap for å få tilgang til ulike programmer, rammer og programvare for å ta tak i data fra et nettsted.

Cyotek WebCopy:

Cyotek WebCopy er en av de beste webskraperne og crawlere på internett. Den er kjent for sitt nettbaserte, brukervennlige grensesnitt og gjør det enkelt for oss å holde styr på de flere krypene. Videre er dette programmet utvidbart og leveres med flere backend-databaser. Det er også kjent for sin meldingskøer støtte og praktiske funksjoner. Programmet kan enkelt forsøke mislykkede nettsider, gjennomsøk nettsteder eller blogger etter alder og utfører en rekke oppgaver for deg. Cyotek WebCopy trenger bare to til tre klikk for å få jobben gjort og kan gjennomsøke dataene dine enkelt. Du kan bruke dette verktøyet i distribuerte formater med flere robotsøkeprogrammer som arbeider samtidig. Den er lisensiert av Apache 2 og er utviklet av GitHub..HTTrack:

HTTrack er et kjent gjennomsøkende bibliotek som er bygget rundt det berømte og allsidige HTML-parsing-biblioteket, oppkalt som Beautiful Soup. Hvis du føler at webkrypingen din skal være ganske enkel og unik, bør du prøve dette programmet så snart som mulig. Det vil gjøre gjennomsøkingsprosessen enklere og enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke på noen bokser og skrive inn nettadressene til ønsket. HTTrack er lisensiert under MIT-lisensen. Octoparse:

Octoparse er et kraftig nettskrapingsverktøy som støttes av det aktive fellesskapet av webutviklere og hjelper deg med å bygge din virksomhet på en enkel måte. Videre kan den eksportere alle typer data, samle inn og lagre dem i flere formater som CSV og JSON. Den har også noen innebygde eller standardutvidelser for oppgaver relatert til informasjonskapsler, brukeragentspoof og begrensede robotsøkeprogrammer. Octoparse tilbyr tilgang til API-ene for å bygge dine personlige tillegg.

Hvis du ikke er komfortabel med disse programmene på grunn av kodingsproblemer, kan du prøve Cola, Demiurge, Feedparser, Lassie, RoboBrowser og andre lignende verktøy. På noen måte er Getleft et annet kraftig verktøy med mange alternativer og funksjoner. Bruk den, trenger du ikke å være ekspert på PHP og HTML-koder. Dette verktøyet vil gjøre webkjøringsprosessen enklere og raskere enn andre tradisjonelle programmer. Den fungerer rett i nettleseren og genererer små XPaths og definerer nettadresser for å få dem til å gjennomsøke riktig. Noen ganger kan dette verktøyet integreres med premiumprogrammer av samme type.

4 days ago
Semalt introduserer de beste web crawler verktøy for å skrape nettsteder
Reply