Back to Question Center
0

Syv populære Web Scraping Programmer på Internett - Semalt Expert Opinion

1 answers:

Data som vises på forskjellige nettsteder og blogger, kan kun utvinnes ved hjelp av spesiell web skrapere. Du kan enten manuelt kopiere og lime inn en nyttig data i et Word-dokument eller få et webskrapingsprogram installert på maskinen din. Uansett hvilken vei du velger, får du full tilgang til ønsket tekst og bilder. Web skraping programvare laster automatisk og trekker ut data fra ulike nettsteder basert på dine krav. Noen av de beste og mest nyttige programmene er nevnt nedenfor.

1. A1 Nettstedskraper:

Ved hjelp av denne webskrapingsprogramvaren kan du enkelt lagre dataene dine i form av CSV-filer eller få de filene importert til et kontorverktøy eller webdatabaser. Dette verktøyet er flott å trekke ut bilder fra tunge nettsteder og fungerer på vær, reise og hotellportaler, og utvider dataene sine i løpet av sekunder.

2. Web Scraping Library:

Dette er et av de kraftigste web skraping programmene. Det er gratis og skaper velstrukturerte og organiserte filer for deg. Den beste delen er at den kan hjelpe til med å trekke ut innhold fra forskjellige webprogrammer og få det omgjort til JSON-format, regneark og Linq-koder.

3. CatchaPage:

CatchPage fungerer effektivt for både programmerere og ikke-programmører og trenger ikke å betale mye for sin premiumversjon..Det er et av de kraftigste web-skrapingsprogrammene som fanger data fra gule sider, hvite sider og store kataloger uten problemer.

4. Craigslist Web og Email Extractor:

Den gratis versjonen av denne webutdrageren er mye brukt av sosiale medier markedsførere, SEO eksperter og store organisasjoner. Du kan få masse data uten å bekymre deg for kvaliteten. Craigslist web og email extractor er bra for både nettsteder og e-post og kan trekke ut alle nyttige tekster og bilder innen timer.

5. Utdrag hvor som helst:

Hvis du er lei av tradisjonelle, premium webskrapingsprogrammer og aktivt søker etter et egnet alternativ, må du prøve Utdrag Hvor som helst. Det er en av de kraftigste programmene og hjelper til med å samle, organisere og lagre data uavhengig av mengde og kompleksitet. Med dette verktøyet kan du få de ønskede dataene i løpet av sekunder i stedet for timer. Dermed sparer du både tid og energi og gir de mest nøyaktige resultatene.

6. File Email og Web Scraper:

Fil Email og Web Scraper lar deg hente ut alle e-postadresser og webinnhold, og du kan kopiere og lime inn dataene i Word-filene dine. Alternativt kan det lagre CSV-filer, PDF-filer og XML-filer for deg i sin egen database, som du kan få tilgang til når du trenger.

7. FMiner:

FMiner er et freeware og en av de kraftigste nettskraping, web data utvinning, web høsting, web gjennomgang og skjerm skraping programmer. Du kan bruke den som en primær visuell nettskraper, da dette verktøyet trekker ut både tekster og bilder. Det kan også trekke ut nyttig innhold fra videofilene, og kan utføre en rekke oppgaver innen løpet av få minutter. Den beste delen er at den enten lagrer dataene i sin egen skylagringsenhet eller får den lastet ned på maskinen din.

4 days ago
Syv populære Web Scraping Programmer på Internett - Semalt Expert Opinion
Reply