Back to Question Center
0

Semalt: Den beste gratis web skraping programvare

1 answers:

Webskrapningsverktøy og programvare ble utviklet for å trekke ut informasjon fra forskjellige steder og blogger. De kalles også web høsting programmer eller web data utvinning verktøy. Hvis du prøver å samle inn data om nettstedet ditt, kan du bruke følgende webutvinningsprogrammer og hente nye eller eksisterende data uten en hitch.

Outwit Hub

Outwit Hub er et fantastisk webutvinningsprogram som brukes til å samle inn data fra hundrevis til tusenvis av nettsteder. Dette programmet hjelper til med å trekke ut og gjennomsøke nettsider innen få sekunder. Du kan bruke eller eksportere sidene i forskjellige formater som JSON, SQL og XML. Den er best kjent for sitt brukervennlige grensesnitt, og premieplanen koster rundt $ 50 per måned med tilgang til over 100k høykvalitets nettsider.

Fminer.com

Det er et annet fremragende nettutvinningsverktøy . Fminer.com gir oss enkel tilgang til real-time, strukturert og velorganisert data. Den gjennomsøker disse dataene online og støtter mer enn 200 språk, og lagrer dataene dine i forskjellige formater som RSS, JSON og XML. La oss her fortelle deg at Webhose.io er nettleserbasert applikasjon som bruker eksklusiv informasjon mens du kryper eller utvinner nettsidene dine..

Enkel PHP Scraper

Det er en av de beste webutvinningsprogrammene til dags dato. Enkel PHP Scraper danner datasett ved å importere informasjon fra bestemte nettsider og eksportere data til CSVene. Det er enkelt å skrape fra hundrevis til tusenvis av nettsteder og blogger i løpet av få minutter ved hjelp av dette programmet. Enkel PHP Scraper gjør bruk av de nyeste teknologiene for å hente mye data på daglig basis, noe som trengs av de fleste bedrifter og store merker. Dette programmet kommer både i gratis og betalte versjoner, og kan enkelt installeres på Mac, Linux og Windows. ScraperWiki gir støtte til et stort antall brukere og samler inn data fra alle typer nettsteder eller blogger. Det krever ingen nedlasting; det betyr at du bare må betale for sin premiumversjon, og programmet vil bli sendt til deg via en e-post. Du kan øyeblikkelig lagre dine innsamlede data på skylagringsenheten eller din egen server. Dette programmet støtter både Google Disk og Box.net og eksporteres som JSON og CSV.

ParseHub

ParseHub ble utviklet for å indeksere eller gjennomsøke flere websider uten behov for JavaScripts, AJAX, økt, informasjonskapsler og omdirigering. Denne applikasjonen bruker en bestemt maskinlæringsteknologi og gjenkjenner både enkle og kompliserte dokumenter, og genererer filer basert på dine krav. ParseHub er en kraftig nettapp som er tilgjengelig for brukere av Mac, Linux og Windows. Den gratis versjonen har begrensede alternativer, så du er bedre å velge sin premium-versjon.

Skraper

Skraper er best kjent for sine gratis og premium versjoner. Dette webskrapingsprogrammet er skybasert og hjelper deg med å trekke ut fra hundrevis til tusenvis av nettsider på daglig basis. Noen av de mest fremtredende alternativene er Crawlera, Bot Counter Measure og Crawl Builder. Skraper kan konvertere hele nettstedet til godt organisert innhold og lagrer det for offline bruk automatisk. Premieplanen vil koste deg rundt $ 30 per måned.

4 days ago
Semalt: Den beste gratis web skraping programvare
Reply