Back to Question Center
0

Kraftige Website Extraction Programmer for din bedrift i henhold til Semalt

1 answers:

Enten du må bruke data for din bedrift, forskning eller arbeid, Det er ingenting verre enn å vente på at sider skal lastes inn i Netscape Navigator eller Internet Explorer. Mens du surfer på Internett, kan du møte problemet med en langsom tilkobling og kan miste det meste av dataene du trenger. Hvis du ser på et tungt nettsted eller en blogg med tusenvis av sider, må du klikke musen mange ganger for å få disse sidene åpnet riktig. Heldigvis gjør spesielle webutviklerprogrammer det enkelt for deg å laste inn favorittsteder uten problemer. Et nettutdrag er egentlig et bestemt program som hjelper forskere, journalister, studenter, forretningsmenn og markedsførere å utvinne data på en hensiktsmessig måte og vise forskjellige nettsider med høy hastighet. Noen av de mest pålitelige verktøyene er beskrevet her.

1. SurfOffline:

SurfOffline er en av de beste og mest kjente nettutvinningene på internett. Med dette verktøyet kan du bestemme hvor mange elementer du vil laste ned, og det er ingen grense for antall sider som skal hentes ut. Du trenger heller ikke en FTP på nettstedet ditt for å laste ned dataene. Dette verktøyet er kompatibelt med Windows, Vista, XP og andre lignende operativsystemer.

2. Nettsted eXtractor:

Det er et av de kuleste og mest kjente webutvinningsprogrammene. Nettstedet eXtractor er bra for både programmerere og ikke-programmører og gjør onlineforskningen enkel og rask. Du kan laste ned hele nettstedet eller deler av det ved hjelp av dette kraftige verktøyet..Den er kjent for sitt brukervennlige grensesnitt og kontrollpanel som hjelper deg med å strukturere og organisere data på en bedre måte. Nettstedet eXtractor er kompatibelt med alle Windows-versjoner og iPhone-enheter.

3. SiteSucker:

Sitesucker er hovedsakelig et Mac-program som hjelper til med å laste ned nettsiden og bringer endringer i Internett-tilkoblingen din. Det kan enkelt kopiere ønskede sider, bilder, stilark og PDF-filer på harddisken din for offline bruk. Du trenger bare å skrive inn nettadressen i SiteSucker-grensesnittet, og den vil automatisk laste ned de ønskede dataene. Dette programmet krever Mac OS X 10.11 og kan lastes ned fra nettstedet SiteSucker.

4. Grab-a-Site:

Grab-a-Site er et av de mest kraftfulle og omfattende webutvinningsverktøyene s. Den fungerer både offline og online, og kan lage kopier av et nettsted flere ganger, sammen med dets støttende filer som grafikk, sider, lydfiler og videoer. Dette verktøyet kan også hente filer fra forskjellige steder samtidig, og sparer mye tid og energi. Den er kompatibel med ASP-, PHP-, Cold Fusion- og JR-språkene og kan gjøre dem til den statiske HTML-en. Dette gratis programmet fungerer på Windows 7, Vista, XP, Windows Me og Win98.

5. WebWhacker 5:

Blå ekorns siste nettleser kalles WebWhacker 5. Den kan kopiere et helt nettsted til harddisken din for offline brukere og fungerer som trening sted for veiledere og studenter. Det er enkelt å sette opp og regelmessig overvåker dataene dine for kvalitet, organiserer og oppdaterer det etter dine behov. Videre kan WebWhacker duplisere katalogstrukturer på nettstedet ditt og er kompatibelt med Vista, XP og Windows 7.

4 days ago
Kraftige Website Extraction Programmer for din bedrift i henhold til Semalt
Reply