Back to Question Center
0

Nettstedskrapverktøy for å trekke ut alle koblinger fra en side - Semaltråd

1 answers:

Utdragslinker fra nettsidene har alltid vært vanskelig. Du må kopiere de ønskede koblingene en etter en, og det er ganske monotont og kjedelig. Det er imidlertid noen web-baserte programmer for å trekke ut alle koblingene fra dine ønskede nettsteder og blogger uten problemer. Den beste delen er at disse programmene kan integreres med IE-, Firefox-, Chrome- og Safari-nettleserne.

1. IWebTool Link Extractor:

IWebTool Link Extractor er en populær nettbasert programvare og en Firefox-utvidelse. Det vil bidra til å laste ned dataene dine direkte på maskinen din. Når dette er installert og aktivert, vil dette programmet gjøre skrapingsprosessen enklere og raskere. Utdrag av data fra nyhetsforretninger, reiseportaler og børssteder var aldri så lett. Med denne programvaren kan du utføre mange oppgaver uten problemer. Det tillater bare fem forespørsler per time og verktøyet er kjent for å fungere jevnt. Noen av de fremtredende alternativene er Tittel og anker tekstknapp og Google Page-Rank-alternativ.

2. Link Extractor:

Det er et annet nettbasert verktøy som trekker ut alle koblingene fra dine ønskede nettsider. Link Extractor er et godt alternativ til Web Scraper og Outwit som bare er tilgjengelig for Google Chrome-brukere. I motsetning kan dette programmet fungere pent på alle nettlesere og skraver flere sider samtidig. Den er best kjent for sine dynamiske datautvinningsegenskaper og -egenskaper og håndterer sider med Ajax- og Javascript-koder..Den viser utviste data i form av praktiske tabeller og lister.

3. FireLink Report:

Det er ikke bare en Firefox-tillegg, men også et utmerket nettbasert program. Den trekker ut koblinger og skraper dataene dine fra nyhetssider, RSS-feeder, blogger og sosiale medierprofiler uten problemer. Det gir muligheter til å filtrere dataene basert på egenskapene og kravene dine. FireLink Report fungerer ved å skanne koblingene og oppdatere datasettene.

4. SEM Link Extractor:

SEM Link Extractor er også kjent for sin koblingsutvinning og nettskrapegenskaper. Det er en av de enkleste og beste programmene for å trekke ut alle koblingene fra en nettside. Dens visuelle dashbord vil gjøre uttrekksprosessen enklere og praktisk. Enten du vil skrape dataene fra enkle koblinger eller utføre kompliserte datainnhentingsprosjekter, vil dette programmet gjøre alt for deg uten problemer.

5. SEOquake Link Extractor:

SEOquake Link Extractor er et annet nettbasert program. Det krever ikke nedlasting, og du kan få nytte av det på nettet. Det hjelper deg med å trekke ut alle koblingene fra en bestemt nettside, og krypter og henter sanntidsdataene. Dette viser mengden lenker i form av Googles nettsider og bokmerkede sider.

6. OutWit Hub Link Extractor:

Her er en annen fantastisk og enestående nettbasert linkekstraktor. Denne gratis web skraping programvare støtter både kompliserte og enkle data på nettsteder som bruker javascript, cookies, omdirigeringer, og AJAX. Den er utstyrt med maskinlæringsteknologi, kan lese og transformere data fra ett format til et annet. Du kan gjennomføre opptil fem gjennomsøkingsprosjekter ved hjelp av denne lenken. Det sorterer både interne og eksterne koblinger og tilbyr mange filtreringsalternativer.

4 days ago
Nettstedskrapverktøy for å trekke ut alle koblinger fra en side - Semaltråd
Reply