Back to Question Center
0

Semalt Expert forklarer hvordan man skal skrape et nettsted med vakker suppe

1 answers:

Det er mye data som vanligvis er på den andre siden av en HTML. Til en datamaskin er en nettside bare en blanding av symboler, tekstkarakterer og hvitt mellomrom. Den faktiske tingen vi går for å komme på en nettside, er bare innhold på en måte som er lesbar for oss. En datamaskin definerer disse elementene som HTML-koder. Faktoren som skiller den raske koden fra dataene vi ser er programvaren, i dette tilfellet våre nettlesere. Andre nettsteder som skraper kan bruke dette konseptet til å skrape et nettstedinnhold og lagre det for senere bruk.

Hvis du åpner et HTML-dokument eller en kildefil for en bestemt nettside, vil det være mulig å hente innholdet som er tilstede på den aktuelle nettsiden, på vanlig språk. Denne informasjonen vil være på et flatt landskap sammen med mye kode. Hele prosessen innebærer å håndtere innholdet på en ustrukturert måte. Det er imidlertid mulig å organisere denne informasjonen på en strukturert måte og hente nyttige deler fra hele koden.

I de fleste tilfeller utfører ikke skraper sin aktivitet for å oppnå en streng av HTML. Det er vanligvis en sluttfordel som alle prøver å nå. For eksempel kan folk som utfører noen internettmarkedsaktiviteter, måtte inkludere unike strenge som kommando-f for å få informasjonen fra en nettside. For å fullføre denne oppgaven på flere sider, kan det hende du trenger hjelp og ikke bare menneskelige evner. Nettstedskraper er disse robottene som kan skrape et nettsted med over en million sider om noen timer. Hele prosessen krever en enkel programmeringsløs tilnærming. Med noen programmeringsspråk som Python kan brukere kode noen crawlere som kan skrape en nettside data og dumpe den på et bestemt sted.

Skraping kan være en risikofylt prosedyre for enkelte nettsteder. Det er mange bekymringer som dreier seg om lovligheten av skraping. Først og fremst er det noen som vurderer deres data privat og konfidensielt. Dette fenomenet innebærer at opphavsrettsproblemer, samt lekkasje av eksepsjonelt innhold, kan oppstå i tilfelle skrapping. I enkelte tilfeller laster folk ned et helt nettsted for å bruke offline. For eksempel, i nyere tid var det et Craigslist-tilfelle for et nettsted kalt 3Taps. Dette nettstedet skrapte nettstedinnhold og publiserte boligoppføringer til de klassifiserte delene. De avgjort senere med 3Taps betale $ 1.000.000 til sine tidligere nettsteder.

BS er et sett med verktøy (Python Language) som en modul eller pakke. Du kan bruke Beautiful Soup til å skrape et nettsted fra datasider på nettet. Det er mulig å skrape et nettsted og få dataene i en strukturert form som samsvarer med utdataene dine. Du kan analysere en URL og deretter angi et bestemt mønster, inkludert vårt eksportformat. I BS kan du eksportere i en rekke formater som XML. For å komme i gang må du installere en anstendig versjon av BS og begynne med noen få Python-grunnleggende. Programmering av kunnskap er viktig her.

4 days ago
Semalt Expert forklarer hvordan man skal skrape et nettsted med vakker suppe
Reply