Back to Question Center
0

Semalt: The Scrape Web Data Tips - Ikke Miss!

1 answers:
Når du ikke kan få de dataene som kreves på et web, er det er andre metoder som man kan bruke for å få de nødvendige problemene. For eksempel kan man få dataene fra nettbaserte APIer, trekke ut data fra ulike PDF-filer eller til og med fra skjermskrapete nettsteder. Utpakking av data fra PDF-filer er en utfordrende oppgave, da PDF vanligvis ikke inneholder den nøyaktige informasjonen som en kan kreve. På den annen side, under prosessen med skjermskraping, er innholdet som er ekstrahert strukturert ved hjelp av en kode eller ved bruk av skrapverktøy. Å få skrap web data kan være en vanskelig oppgave, men når man har en ide om hva som må gjøres, blir det lett.

Maskinlesbare data

Et av hovedmålene med nettskraping er å kunne få tilgang til maskinlesbare data. Disse dataene er opprettet av datamaskinen til behandling, og noen av dens formateksempler inkluderer XML, CSV, Excel-filer og Json. Maskinlestbare data er en av de forskjellige måtene man kan bruke for å få skrape webdata, da det er en enkel metode, og det krever ikke høyt teknikk for å håndtere det.

Skraping nettsteder

Skraping nettsteder er en av de mest brukte metodene for å få den informasjonen som kreves. Det er noen tilfeller når nettsteder ikke fungerer som de skal.

Selv om nettskraping er mest foretrukket, er det forskjellige faktorer som gjør skraping mer komplisert. Noen av dem inkluderer HTML-kode som er dårlig formatert og blokkering av masse tilgang. Juridiske barrierer kan også være et problem i håndtering av skrape webdata fordi det er noen som ignorerer bruken av lisenser. I noen land anses dette å være sabotering. Verktøyene som kan hjelpe til med å skrape eller utvinne informasjon, inkluderer webtjenester og noen nettleserutvidelser avhengig av hvilken nettleser som brukes. Skrape webdata kan bli funnet i Python eller PHP. Selv om prosessen krever mange ferdigheter, kan det være enkelt hvis nettsiden man bruker er den riktige.

4 days ago
Semalt: The Scrape Web Data Tips - Ikke Miss!
Reply