Back to Question Center
0

Kan du vise meg et godt verktøy for å øke Amazon-salg?

1 answers:

Før vi begynner, la oss innse det - produktoppføringen din har for mye til å spore og administrere for at du med suksess kan øke Amazon-salg som gjør det helt alene. Det ville være en vanskelig oppnåelig eller til og med helt urealiserbar oppgave, med mindre du skal hjelpe deg med riktig sporing og undersøkelsesverktøy. Heldigvis finnes det en masse annen programvare tilgjengelig nå på markedet. Mens løveandelen av disse elektroniske hjelperne kan brukes gratis, tilbyr noen av de kraftigste de selvfølgelig sine fulle versjoner på betalt basis. Uansett, her er mine tre toppvalgte løsninger med brukervennlig ytelse for å øke Amazon-salget og gjøre resten av tingene mye lettere.

  • Tilbakemelding Genius - ville være et godt formet svar på et vurderingssystem på Amazon som gjelder for å gjøre alle kjøperne helt fornøyd selvfølgelig, hvis du ikke vil finne produktoppføringene trukket til bunnen av søket der borte. Dette verktøyet fungerte for meg som magi, da jeg var bekymret for alle negative svarene som hevdet om en hurtigreparasjon før det kan skade enhver negativ effekt på min virksomhet. Dessuten - du kan bruke Feedback Genius til å kjøre en automatisert postering ved hjelp av en høflig forespørsel for de nyeste kjøpere - bare be om å slippe en positiv tilbakemelding eller gjennomgang. Og det virker, fordi å opprettholde en tilstrekkelig kundetilfredshet har alltid vært en ganske effektiv strategi - ikke bare for å øke Amazon salg, mutter for å gi en anspore til sannsynligvis et kommersielt prosjekt.
  • Jungle Scout - kan bli den ultimate løsningen for å øke Amazon-salget for de selgerne som fant seg mangler for ny innsikt på et helt nytt produkt, adaptiv prising eller smart distribusjon for å holde seg utenfor en virkelig cutthroat konkurranse hersker der borte. Hold deg oppdatert og aldri glem potensielle muligheter, minst til tider. Hvilke produkter er i topp shopping trender på Amazon akkurat nå? Hvilke nisjer har nylig blitt mer overfylt? Hvilke innovative produkter er allerede godt etterspurt og er verdt å vise i produktoppføringene dine? Jungle Scout er en ekte nisjevakt som vil hjelpe deg med å avdekke eventuelle skjulte strømmer av inntekter for å øke Amazonas salg og fortsette å gå et skritt foran dine nærmeste konkurrenter.

  • Omfang - Et annet godt alternativ for å øke Amazonas salg via produktforskning håndtert den riktige måten. Og jeg anbefaler på det sterkeste at du prøver dette verktøyet for å få noen av følgende fordeler: Nøkkelord og søkefraser fra dine konkurrenter tilgjengelig til din fordel, ganske fin optimalisering for PPC-kampanjer, verdifull innsikt på potensielt kraftige søkeord, veikart som peker på vei til høykvalitetsmarginer med bare begrenset konkurranse for deg å hoppe inn i, og enda mer. Tross alt, med risikostyringsfunksjonen og salgsestimeringsalternativet, blir Scope trolig brukt som en one-stop-shop, selv av topplærte stor-time-selgere på Amazon.
4 days ago
Kan du vise meg et godt verktøy for å øke Amazon-salg?
Reply