Back to Question Center
0

Hvordan kan Amazon rangeringskryssere bidra til optimaliseringskampanjen din?

1 answers:

Amazon er en vellykket og stadig voksende handelsplattform hvor hver selger kan samle inn penger og markedsføre sitt merke. Det gir mange fordeler for e-handelsvirksomhet som gir dem betydelige profitt og faste kunder. Alle kan utvikle sin virksomhet på Amazon, da det tar litt tid og innsats. Men hva er grunnen til å være til stede på Amazon, da potensielle kunder ikke finner produktene dine? Siden Amazon er en meget konkurransedyktig plattform, må du jobbe hardt under optimalisering av oppføringen, og utvikle en vinnende markedsføringskampanje. For å spore suksess for optimalisering og markedsføringskampanjer, må du sjekke produktrangeringsposisjonene kontinuerlig. Hvis du selger mer enn fem produkter, vil det være vanskelig å spore alle sine stillinger manuelt. Derfor vil vi i denne artikkelen diskutere den effektive Amazon-rangeringen som kan bidra til Amazon-optimaliseringsarbeidet ditt. Men la oss først vurdere hvorfor er det så viktig å spore produkter rang på Amazon.

Hvorfor trenger du å spore produktrangeringen din på Amazon?

Når du kan identifisere hva dine målrettede søkeord er og hvordan produktene dine utfører dem på Amazones søkeresultatside, vil du kunne forbedre oppføringen optimalisering og korrigere eksisterende feil. Du bør utføre deltestene og gi søkeordforskere for å finne de mest relevante og målrettede søkeordene i oppføringen. De spesifikke og lange hale søkeordene har mer hensikt enn andre og kan tjene som rangeringsboosters for små eller nylig etablerte bedrifter. Det er imidlertid verdt å nevne at brede søkeord tiltrekker mer trafikk enn mindre konkurransedyktige søkeord.

Det er rimelig å spore deg rangere på daglig, ukentlig eller månedlig basis. For å gjøre undersøkelser jevnlig, vil du trenge litt automatisert online programvare som Splitly eller AMZInsight. Disse Amazon-rangeringsovervåkingsverktøyene kan gjøre alle de analytiske og forskningstjenestene for deg i bakgrunnen for dine private label-produkter..

Enkelte nettbutikker blir frustrert når de ser svingninger i rankingsstatistikken. Det er imidlertid ingen grunn til å bekymre seg for. Det er vanlig for de nylig lanserte produktene. Videre kan variasjon avhenge av markedet nisje konkurranse nivå, produkt popularitet, en sesong av året, og andre faktorer. Heldigvis, ved å bruke den profesjonelle rangeringsprogramvaren, får du en ide om hva som er gjennomsnittlig rangering for produktene dine over tid. Den mest fremtredende fordelen du kan få fra online rangering programvare er at du kan feire når produkt rangering stillinger øke og holde jobben hardt hvis de er stabile. Videre kan du være reaktiv hvis rangen din faller.

Så det er viktig å få sporing av søkeordrangeringen automatisk, slik at du kan identifisere de sterke og svake punktene i optimaliseringskampanjen din, samt identifisere hvor godt du rangerer for disse eller de samme søkeordene.

Men produktrangeringen er ikke bare den meningsfulle metriske du trenger å spore med jevne mellomrom, men det er også andre viktige ting som salgshastighet, trafikk og økter, anmeldelser og mer. Alle disse beregningene du kan få utnytte de nevnte Amazon-undersøkte verktøyene. Som en velstående nettbutikk, må du holde en samlet oversikt over alle rangeringsstatistikker som på en eller annen måte kan påvirke produktrangeringen din på Amazon SERP.

Online forskningsverktøy jeg har brukt, ga meg regelmessige rapporter. Det er veldig praktisk når du har hele bildet av din nåværende rangeringssituasjon og kan sammenligne tidligere og nåværende posisjoner.

Så jeg kan opplyse at Amazon-rangeringsbrikkerne kan spare tid og gi deg de mest relevante og nøyaktige rangeringsdataene du trenger for å løpe bra på Amazon.

3 days ago
Hvordan kan Amazon rangeringskryssere bidra til optimaliseringskampanjen din?
Reply