Back to Question Center
0

Hvordan velge virkelig vinnende nisje søkeord for Amazon?

1 answers:

Saken er at det er mange gode Amazon-nisjer - og de er alle rett rundt oss. Men hvis du ønsker å skape reell fortjeneste der ute, må du kjøre en bestemt dyp søkeordforskning, i tråd med en nøyaktig målrettet nisjevalidering som er nødvendig for å oppdage bare toppvindende nisjestikkord for Amazon. Det er derfor du må vite hvordan du finner de sannsynligvis de mest dyrebare og sjeldne gullnuggene du ser der. Merk at for å sikre at dine ypperlige nisjeprosjekter virkelig er potensielt vinnende, må du fokusere spesielt på de e-handelnene og produktkategorier som kan være rimelig definert som fullt lønnsomme. Husk at det er veldig viktig å ha det rette utgangspunktet for enhver, selv helt lovende forhandlingsreise, for å se deg selv blant de ledende og virkelig vellykkede drop-shipping-bedriftene på Amazon.

Hva skaper lønnsomme nisjemessige søkeord for Amazon?

Dette er bare en no-brainer, men sannsynligvis alt som gir deg penger kan kalles lønnsomt, ikke sant? Og fra Amazonas synspunkt bør denne klare og for enkle definisjonen oppdateres bare med en enkelt betingelse - å finne en virkelig lønnsom nisje på Amazon betyr at det forventes å bringe løvenes andel av totalresultatet du forventer fra der ute - gjennom kortest tid mulig.

Er din potensielle målnisje egentlig så lønnsom?

Hvordan forstår du at du allerede er på rett sted, slik at du kan fortsette å utforske de beste nisje søkeordene for Amazon? Faktisk kan du ikke bare kalle den nisje som tilsynelatende lønnsom, når funnene dine er basert, for eksempel bare på ganske overbevisende søkevolumer, samt en ganske rik mengde produkttilbud tilgjengelig for over tusen dollar. Det vil aldri være nok fordi du må få minst de fleste av disse punktene (hvis ikke alle) har god tilkobling med mindre du vil kaste bort tid og krefter. Det er det. Så, når du ser etter riktige nisje søkeord for Amazon, bør du bedre vurdere følgende liste over punktum poeng. For å få de høyeste sjansene for å finne riktige fordeler for nisje søkeord for Amazon, sørg for at du gjør det på rett sted.

Ideelt sett bør nisjeprestansen trekke sammen følgende faktorer:

  • Overveiende høyt søkevolum.
  • Konsekvent utvikle oppadgående trend i voksende søkevolum.
  • Mer eller mindre utilstrekkelig nivå av Google-konkurranse.
  • Produktet er tilgjengelig i store mengder.
  • Det er mange kundeanmeldelser sett for hver vare som tilbys der borte.
  • Alt i alt bør tilstrekkelig høye prislapper være mer å foretrekke.
  • Langvarig levetid for produktet uten strenge vedlikeholds- eller vedlikeholdsarbeid.
  • Tilstrekkelig antall kjøperord som gir deg nok ledig plass til neste trekk.
3 days ago
Hvordan velge virkelig vinnende nisje søkeord for Amazon?
Reply