Back to Question Center
0

Hvordan fungerer mekanismen for Amazon-søk?

1 answers:

Har du noen gang lurt på hvordan bestemmer Amazon rangeringen av hvert produkt? Amazon bruker sin spesielle rangeringsalgoritme som heter A9. Som Google, holder Amazon i hemmelighet hvordan deres hovedrangeringsalgoritme fungerer, og bare Amazon vet sikkert hva som er integrert i deres rangeringssystem.

Ifølge de siste undersøkelsene har Amazon selv toppet Google av antall brukere som søker etter produkter. Som for meg er det en ultimate grunn til å holde en rangeringsalgoritme i hemmelighet. Det er trolig en del av grunnen til at algoritmen kontinuerlig forbedres og oppdateres av Amazon.

Som Amazon-representanter oppgir, er et av de primære formålene med Amazon A9-algoritmen å gi brukerne de mest relevante søkeresultatene. Derfor forsøker de hele tiden å få de beste resultatene og forbedre brukerens søkeopplevelse. A9-rangeringsalgoritmen lærer automatisk å kombinere flere relevansfunksjoner. Amazon katalogets strukturerte data gir mange relevans funksjoner. Så, Amazon kan lære av tidligere søkemønstre og tilpasse disse dataene til det som er vesentlig for kundene. På denne måten får hver kunde på Amazon forskjellige søkeresultatsider basert på sine tidligere forskere, kjøp og preferanser. Alle søkeresultatene blir scoret og plassert i en rekkefølge av det som er mest relevant for brukeren.

I dette korte innlegget vil vi diskutere de primære interne og eksterne faktorene som påvirker Amazon rang og andre ting som Amazon tar hensyn til å gi en bestemt sidestilling for hvert produkt.

Amazon interne rangeringsfaktorer

De grunnleggende interne faktorene Amazon tar hensyn til rangeringsprodukter inkluderer: dommer

Det er ingen spesifikke retningslinjer for hvordan Amazon-dommer er bestemt. Imidlertid kan vi angi at Amazon tar hensyn til slike faktorer som antall og kvalitet av brukeranmeldelser og hvert produkts stjernestilling..I tillegg teller Amazon antall klikk fra et søk og andre atferdsfaktorer som beskriver brukerens søkeopplevelse.

  • Programmatisk analyse

Denne interne rangeringsfaktoren er tilsynelatende viktig, men uten parametrene og detaljene i analysen, står vi igjen i mørket .

  • Viktige forretningsmetri

Betydning alt Amazon gjør er med ett mål i tankene. Det er å øke fortjenesten og samlede forretningsinntekter. Men det er fortsatt ikke klart hva Amazon bruker til å spore og måle de kritiske forretningsmessige verdiene.

Kundetilfredshet er en av de viktigste prestasjonsmåtene som Amazon tar hensyn til for å bestemme hvor godt du gjør som en selger på Amazon. Online-selgere kan sjekke hvordan de gjør med hensyn til kundetilfredshet, og refererer til Kontorhelse dashboard.

Hvilke faktorer kan påvirke din Amazon rangering? Salgsgrad er betydelig Amazon rangering faktor som kan direkte påvirke produktsposisjonen på søkeresultatsiden. Jo høyere salgsrangering, desto bedre er relevanspoeng når kunder søker etter et produkt de skal kjøpe. For å forbedre salget på Amazon må du gjøre flere gode tilbud.

Når en bruker legger inn spørsmålet sitt i Amazon-søkeboksen, tenker han mest på å kjøpe noe. For å oppmuntre en kunde til å bestille, tilbyr Amazon en liste over produkter som er skåret av algoritmen og oppført i rangordning av relevans. Når en bruker får en liste med relevante for spørringsprodukter, begynner Amazon å spore hva de klikker på neste. Så, Amazon teller klikkfrekvenser og integrerer denne statistikken i algoritmen.

3 days ago
Hvordan fungerer mekanismen for Amazon-søk?
Reply