Back to Question Center
0

Hvordan optimaliserer jeg produktoppføringen på Amazon for maksimal salg?

1 answers:

Når det gjelder å kjøre en vellykket drop-shipping-bedrift på en hvilken som helst populær e-handelsplattform, har veloptimaliserte produktoppføringer akkurat det som gjør at tilbudene dine rangerer i kundens søk der borte. Produktoppføringen din på Amazon er ikke en ekskludering i denne regelen. Og under skal jeg vise deg hvordan du skal håndtere en skikkelig SEO optimalisering med en enkel trinnvis veileder.

Søkeordforskning for produktoppføring på Amazon

Før noe annet, la oss innse det - akkurat som i tilfelle med en konvensjonell prosess med søkemotoroptimalisering (SEO), Amazon optimalisering for produktsøk starter med å drive en grundig søkeordforskning. Og jeg anbefaler at du har en kickstart med Googles søkeordplanleggerverktøy. På den måten ser du et stort bilde av produktkategorien din eller nisje i markedet, samt de viktigste søkeordene og langsvarsfrasene som brukes av de levende kjøpere, ikke bare på Amazon, men sannsynligvis alle som søker med Google-søkemotorer over hele verden . Deretter kommer søkeordvalget ditt spesielt tilpasset produktoppføring SEO på Amazon. Jeg anbefaler at du bruker et av følgende søkeordforskning og søkeordforslag, for eksempel AMZ Tracker, Scope, Merchant Words eller Scientific Seller. Du er velkommen til å velge noen av de angitte alternativene, da hvert verktøy har et ganske sammenlignbart sett med nyttige funksjoner for å hjelpe deg med et perfekt tilpasset søkeordvalg.

Grunnleggende SEO-optimalisering for oppføringen din på Amazon

Her er hvordan du raskt kan optimalisere produktoppføringene dine for å oppfylle det grunnleggende målet ditt - for vilkår ved salg av de relevante søkeordene. Og du bør fokusere hovedsakelig på disse grunnleggende delene av oppføringen: Produkttittel, Liste over punktpunkter og Item Description. Nedenfor skal jeg få en kort forklaring for hver.

Produkttittel

Hovedtittelen til produktoppføringen din på Amazon er akkurat der du er ment å sette så mange målord og ofte brukte søkefraser som mulig. Vær imidlertid oppmerksom på at du aldri bør overdrive med å ha for mange søkeord som er jammet der. Selvfølgelig, hvis du ikke vil at dine handlinger skal anerkjennes som spammy eller definitivt manipulerende innsats som selv kan gjelde for demotion (worst case scenario)..Så vurder følgende forslag for å få produkttittelen SEO-optimalisert på sin beste måte:

 • Titler anbefales å holde seg innenfor 200 og ikke mer tegn lenge.
 • Hvert første bokstav i hvert tittelord skal kapitaliseres.
 • Kun tall skrevet med tall er tillatt for produkttitler (for eksempel åtte og ikke 8).
 • Ikke ta vare på størrelse eller farge, selvfølgelig, hvis det ikke er en virkelig relevant eiendom.

Liste over punktposter

 • Bulletkarakteristikkene til varen skal være så rene og klare som mulig.
 • Det beskriver unike egenskapene til produktet og de mest typiske elementene i daglig bruk.
 • Fremhever hovedtrekkene og fordelene ved varen.
 • Alt annet som er ment å bli vist i esken.

Vare Beskrivelse

 • All kritisk informasjon om produktet skal dekkes uten utelukkelse.
 • Kundens primære smertepunkter skal behandles i sin helhet.
 • Produktbeskrivelsen anbefales å være godt optimalisert for søkeord med lang hale og kontekstuelle LSI-produktforespørsler med synonymer som er relevante for produktkategorien eller nisje.
 • Rent unikt og originalt innhold som skriver om viktigste produktegenskaper er et MUST.
3 days ago
Hvordan optimaliserer jeg produktoppføringen på Amazon for maksimal salg?
Reply