Back to Question Center
0

Semalt: GrabzIt Introduksjon. Ulike måter å bruke GrabzIt på

1 answers:

Det er mye nettskraping og data utvinning programmer på internett. Skraping av data fra forskjellige PDF-filer og nettsider har imidlertid aldri vært så enkelt som det er nå! Vennligst elsk og favor, GrabzIt - et av de beste og mest berømte verktøyene for nettskraping på nettet.

Komme i gang med GrabzIt:

Det er fire primære måter å bruke dette webskrapningsverktøyet på: API for å integrere GrabzIts funksjoner og tjenester i din søknad eller nettside. Dette lar deg få skjermbilder, fange HTML-tabellene og konvertere videoer til animerte GIF-filer. Du kan også bruke API for å pakke ut data fra Word og PDF-dokumenter.

2. Bruk det elektroniske skjermbildet Verktøy:

Hvis du ønsker å lage planlagte oppgaver, vil du ta noen skjermbilder, eller ha noen planer om å fange HTML-tabeller, er GrabzIt det riktige valget for deg. Dens brukervennlige og fremragende online skjermdump-alternativ lar deg ta og lagre skjermbilder i løpet av få minutter.

3. Bruk pluginene:

Du kan også bruke GrabzIts plugin for å integrere de vanlige ferdige funksjonene i nettstedet ditt, bloggen eller innholdsstyringssystemet.

4. Bruk nettutvinning eller data mining alternativ:

En annen måte å få nytte av GrabzIt er å bruke sin web extractor eller data mining alternativ og trekke ut noen data i ethvert format du ønsker..

Funksjoner av GrabzIt:

1. Identifiser målwebstedene:

Med GrabzIt er det enkelt for deg å identifisere målet nettsider. Du må bare laste ned, installere og aktivere denne nettskraperen og definere nettstedet eller delen av en blogg du vil skrape dataene fra. Deretter må du planlegge når du vil at dataene dine skal skrapes og la GrabzIt gjøre resten.

2. Spesifiser dataene for å trekke ut eller skrape:

Det er også viktig å definere hvordan du vil at dataene skal struktureres slik at GrabzIt lagrer endringene tilsvarende.

3. Pakke skrapet data:

Dette innebærer å definere måten du vil ha dataene på å bli skrapt og overført. GrabzIt hjelper deg med å pakke dataene dine eller webinnholdet på en bedre måte.

Hvilken type data kan skrapes?

GrabzIt kan skrape data fra hvilken som helst del av en nettside. Enten du vil pakke ut innholdet i HTML-elementene (for eksempel span og div), vil ha HTML-elementattributtene, eller ha en interesse i å lagre tekst i PDF- eller bildeformatet, må du bruke GrabzIt!

Hvordan fungerer denne nettskraperen?

GrabzIt er en av de nettskraperne som leser nettsider som vanlige brukere bla gjennom internett. Eventuelle typer innhold generert med AJAX og JavaScript kan skrapes ved hjelp av dette verktøyet. Dessuten kan dette fantastiske verktøyet trekke ut eller skrape innhold fra forskjellige PDF-dokumenter og lese teksten til bilder.

Den lar deg velge eller markere elementene på en nettside du kan trekke ut. Når du har valgt området, vil GrabzIt skape komplekse vanlige uttrykk og skrape alle dataene for deg. Det lar deg også bruke mønstrene og skaper regulære uttrykk i backend, slik at du får de ønskede resultatene.

Dataene er tilgjengelige i form av Excel, CSV, JSON, XML, SQL og HTML, og du kan lagre disse dataene enten på MySQL eller SQL-serveren. GrabzIt kommer med en fantastisk online veiviser og oppretter automatisk instruksjoner om hva du skal skrape og når du skal skrape. Du trenger ikke programmering eller koding ferdigheter for å få best ut av denne programvaren.

3 days ago
Semalt: GrabzIt Introduksjon. Ulike måter å bruke GrabzIt på
Reply