Back to Question Center
0

Semalt Advice: 7 Nyttig Web Scraping & Content Extraction Tools

1 answers:

Skraping av nettsteder og utvinning av innhold er en felles datainnsamlingsoppgave for elektroniske bedrifter . Et stort antall nettsteder er skrapt, og data blir ekstrahert på daglig basis. Noen prosjekter utføres med omfattende programvare og verktøy, mens de andre kan fullføres manuelt. Følgende programvare er ikke bare bra, men også gratis og gir mange fasiliteter til brukerne.

1. iMacros

iMacros er en forlengelse for nettlesere og er en av de kuleste programmene for programmerere og ikke-programmører. Det lar deg fange og spille av webaktiviteter som testing, nedlasting og opplasting av bilder og tekst. Det gjør det også enkelt for deg å importere og eksportere dataene ved hjelp av forskjellige databaser, CV- og XML-filer og andre ressurser. iMacros oppnår oppgaver knyttet til webtesting og gjennomsøking.

2. PromptCloud

PromptCloud er allment kjent for sin tilpassede webskraping , webkryptering og datautvinning. Det er flott for online bedrifter og oppstart og kan trekke ut tonnevis av data for deg på forskjellige språk og fra ulike plattformer. Den bruker et bredt spekter av teknologier for å få arbeidet ditt gjort riktig. Du kan skrape informasjon fra blogger, nettsider for sosiale medier, gjennomgå nettsteder, nettfora og reiseportaler.

3. WinAutomation

WinAutomation er et pålitelig og autentisk automatiseringsverktøy som hjelper brukere i en rekke oppgaver. Denne programvaren hjelper deg med å sende skjemaer, finne lokale data, skrape nettsteder og lagre hentede data i form av bilder og tekst. Du kan også lime ut de hentede dataene i Excel-arkene dine, håndtere en rekke oppgaver, og organisere filene dine på en bedre måte. WinAutomation er også nyttig for e-postparsing og oppgaver for skrivebordshåndtering.

4. Visual Web Ripper

Visual Web Ripper er en visuell programvare som brukes til å skrape nettsteder, hente data og trekke ut nyttig innhold umiddelbart. Det er et av de kraftigste verktøyene. Det samler innhold gjennom søkemotorer, produktkataloger og

5. WebHarvy

WebHarvy er et visuelt skrapingsprogram som gir deg de beste resultatene. Dette verktøyet henter også data fra websider, slik at du bare laster ned den nøyaktige og oppdaterte informasjonen. identifiserer automatisk ulike web patter ns og samler nyttige data for deg. Den skraper de gjentatte sidene også, inkludert tekst, bilder, e-postadresser og nettadresser. WebHarvy lar deg skrape data fra nettsteder som vanligvis ikke lar dataene hentes ut.

6. Darcy Ripper

Darcy Ripper er den Java-baserte webcrawler og dataekstraktor. Dette er kjent for sitt brukervennlige, grafiske grensesnitt og kan brukes til å laste ned velstrukturert data innen sekunder. Darcy Ripper lar deg behandle en hvilken som helst URL for data og laster ned filer til deg i en rekke formater.

7. Ubot Studio

Ubot Studio er et av de beste og mest fantastiske programmene for skraping og innholdsutvinning. Den kommer både i gratis og betalte versjoner og er nettbasert applikasjon. Ubot Studio lar oss bygge skript og fullføre en rekke handlinger som data mining, web testing og innholdshåndtering. Du kan lagre filene dine i databasen eller laste dem ned på harddisken om noen minutter.

3 days ago
Semalt Advice: 7 Nyttig Web Scraping & Content Extraction Tools
Reply