Back to Question Center
0

Semalt: 10 mest berømte Web Scraping Tools for å trekke ut Online Data

1 answers:
Hvis du vil trekke ut data fra flere nettsteder etter eget valg, og ha et raskt forskningsprosjekt å påta seg, vil disse verktøyene for webskraping hjelpe til med å trekke ut elektroniske data uten problem. De er enklere å bruke og har langt bedre alternativer og fasiliteter enn andre lignende programmer. Disse verktøyene er designet for å hente nyttig informasjon umiddelbart, og sparer mye tid og energi for brukerne.

La oss her fortelle deg at noen av disse programmene er gratis, mens de andre kommer i både premium og ubetalte versjoner. Du må benytte premieplanen når prøveperioden er over:

1. Import.io:

Import.io er kjent for sin banebrytende og avansert teknologi og er en flott Program for webutviklere og profesjonelle skraper. Det kan bidra til å få tilgang til data fra bestemte nettsider og eksportere den til CSV-filene i løpet av få minutter. Hundre til tusenvis av nettsteder kan skrapes uten å skrive noen kode linje, og Import.io vil bygge 1000 APIer for deg etter dine behov.

2. Dexi.io: ​​

Dexi.io, også kalt CloudScrape, vil hjelpe deg med å få nøyaktige og organiserte data innen få sekunder. Du trenger ikke å laste ned dette programmet som Dexi.io er en nettleserbasert redaktør og nettskraper som ikke bare skraper nettsteder, men også krypterer eller indekserer det på en hensiktsmessig måte. Den samler og lagrer data både på Box.net og Google Disk og eksporterer den til JSON og CSV.

3. Webhouse.io:

Webshop..io er en annen nettleserbasert nettskraper og applikasjon som gjennomsøker og trekker ut nettsteder med en enkelt API. Det kan trekke ut data på mer enn 240 språk og støtter formater som RSS, XML og JSON.

4. Skraphub:

Skraphub er et skybasert webskrapingsprogram og dataekstraktor. Den bruker en bestemt, kraftig proxy rotator, kjent som Crawlera. Den bypassing bots vil hjelpe deg å indeksere nettstedet ditt i søkemotorer riktig og vil holde det fri for skadelige eller negative bots. Premieplanen vil koste deg rundt $ 25 per måned mens den gratis versjonen kommer med et begrenset antall funksjoner.

5. Visual Scraper:

Visual Scraper er en omfattende og autoritativ web data extractor som kan behandle flere nettsteder og blogger for brukerne, og resultatene hentes innen et par sekunder. Du kan senere få tilgang til dataene dine i form av XML, JSON, CSV og SQL.

6. Outwit Hub:

Outwit Hub er en nyttig og fantastisk Firefox-tillegg som forenkler vårt websøk på grunn av sine fantastiske og uovertruffen datautvinningsfunksjoner. Du kan automatisk bla gjennom nettsidene og kan få de ønskede dataene i flere formater.

7. Skraper:

Skraper er best kjent for sitt brukervennlige grensesnitt og eksporterer dine hentede data til Google regneark. Det er et gratis program som kan brukes både av oppstart og eksperter. Du må bare kopiere dataene til utklippstavlen og la Skraper behandle det for deg.

8. 80legs:

Dette er en sterk og fleksibel nettskraper og dataekstraktor som kan finne ut kvaliteten på dine data basert på dine krav. Det fungerer raskt og henter ønskede data om fem til ti sekunder. Det brukes for tiden av selskaper som PayPal, MailChimp og andre.

9. Spinn3r:

Med Spinn3r er det for enkelt å hente hele data fra profesjonelle nettsteder, sosiale medier, RSS-feeder, ATOM-feeder og nyheter. Det gir deg de ønskede resultatene i form av JSON-filer.

10. ParseHub:

ParseHub kan skrape nettsider som støtter AJAX, JavaScript, omdirigeringer og informasjonskapsler. Den gjennomsøker flere nettsteder for deg og har en fremragende maskinlæringsteknologi for å identifisere dokumentene dine enkelt. Den er tilgjengelig gratis og kan nås på Mac OS X, Windows og Linux.

3 days ago
Semalt: 10 mest berømte Web Scraping Tools for å trekke ut Online Data
Reply