Back to Question Center
0

Semalt: Hvorfor Web Scraping kan være morsomt?

1 answers:
Nettskraping er en online-prosess for folk som trenger å trekke ut visse data.

fra flere nettsteder og lagre dem i sine filer. Ifølge Hartley Brody (forfatter av Ultimate Guide of Web Scraping), kan en webutvikler og teknisk leder, webskraping være en morsom og lønnsom opplevelse. Hartley Brody har lastet ned ulike innhold fra mange nettsteder, for eksempel musikkblogger og Amazon.com. Gjennom sin erfaring forstod han at praktisk talt alle nettsteder kan skrapes. Følgende er de viktigste årsakene til at nettskraping kan være en morsom opplevelse.

Nettsteder er bedre enn APIer

Selv om mange nettsteder har en API, har de mange begrensninger. Hvis API gir tilgang til all informasjonen, må websøkere overholde sine grenseverdier. Et nettsted vil gjøre endringer på deres nettsted, men de samme endringene i datastrukturen vil gjenspeile i API-dagene eller til og med måneder senere. Men online markedsførere kan ha stor fordel for APIer. For eksempel, hver gang de logger på et nettsted (for eksempel Twitter), er registreringsskjemaene alle satt opp med APIene. Faktisk definerer en API hvilke metoder et bestemt program samhandler med en annen. Bedrifter bruker ikke mange forsvarsverk

Websøk kan forsøke å skrape et bestemt nettsted mer enn en gang uten å ha noen problemer. I dag har mange bedrifter ikke et sterkt forsvarssystem for å beskytte deres nettsted mot automatisert tilgang..

En av de første tingene websøkere gjør, er å organisere all den informasjonen de trenger på en bestemt måte. Hele jobben er gjort med en kode som kalles en "skraper", som sender en forespørsel til en bestemt nettside. Deretter analyserer det et HTML-dokument og søker etter spesifikk informasjon.

Nettsteder tilbyr bedre navigering

Navigering gjennom en ikke godt strukturert API kan være en svært vanskelig prosess, og det kan ta flere timer. I dag har nettsteder en renere struktur, og de kan skrapes veldig enkelt.

Finne et godt HTML-parsing-bibliotek

Hartley Brody fokuserer på å gjøre noen undersøkelser for å finne et bra HTML-parsing-bibliotek på et språk etter eget valg. For eksempel kan de bruke Python eller Beautiful Soup. Han påpeker at nettbaserte markedsførere som prøver å trekke ut visse data, må finne nettadressene for å be om og DOM-elementene. Deretter kan biblioteker finne all den relative informasjonen for dem.

Mange markedsførere mener at enkelte nettsteder ikke kan skrapes. Men dette er ikke sant. Faktisk kan noe nettsted skrapes, spesielt hvis det bruker AJAX for å laste dataene, kan det skrapes lettere.

Samle de riktige dataene

Brukere kan finne og trekke ut en rekke ting fra ulike nettsteder. De kan kopiere ulike data for å fullføre sitt arbeid ved å bare sitte i fra sin datamaskin.

Toppfaktorer som skal vurderes for webskraping

Mange nettsteder i dag tillater ikke webskraping. Som et resultat, må websøkere lese vilkårene og betingelsene for et bestemt nettsted for å se om de har lov til å fortsette. De bør også vite at enkelte nettsider bruker programvare som stopper webskraper. Det er også noen nettsteder som spesifiserer at besøkende må sette bestemte informasjonskapsler for å få tilgang.

3 days ago
Semalt: Hvorfor Web Scraping kan være morsomt?
Reply