Back to Question Center
0

En effektiv Web Scraping Freeware - Semalt Advice

1 answers:

Visjonen om å eliminere alle utfordringer med å få tilgang til informasjon inspirerte utviklingen av dette verktøyet. Med andre ord ble verktøyet bygd for å gjøre det enkelt for folk å få tilgang til strukturert informasjon.

Således har de store hindringene i samle data blitt eliminert i byggingen av dette webscraping freeware. Brukere vil nå bruke mer tid på å lese og analysere nyttig informasjon i stedet for å streve for å få tilgang til informasjon.

I et nøtteskall er hovedformålet med dette verktøyet å gjøre datautvinning veldig enkelt. I stedet for å bruke konvensjonelle data skraping verktøy som er ganske vanskelig for en ikke-teknisk person å forstå eller verktøy som er ineffektive i håndtering av komplekse nettsteder, kan du gjøre bruk av et enkelt å bruke, men effektivt ett klikk verktøy .

Når du finner ut hvor mye tid og andre ressurser som blir spredt inn i en datainnsamling, vil du forstå at det er et stort behov for et fleksibelt, men kraftig dataregistreringsverktøy.

ParseHub gir utviklere full kontroll over hvordan de kan strukturere og modifisere elementer slik at de ikke trenger å slite med nettleserens webinspektør. Med dette verktøyet trenger de kanskje ikke å skrive noen data skrapingskode igjen. Dette skyldes at ParseHub kan fungere på skjemaer, dropdowns, autentisering, uendelig rulling, interaktive kart og mange lettere.

Viktigst, brukerne trenger ikke teknisk kunnskap til å bruke verktøyet. Som bruker er alt du trenger å gjøre, å åpne et nettsted og velge all informasjon du vil trekke ut. 3)

Alt du trenger å gjøre er å peke og klikke på alle elementene du trenger å trekke ut fra en nettside. ParseHub vil ikke bare trekke dem ut for deg, men det vil også hjelpe deg å gjette lignende elementer på andre websider

ParseHub API

Denne funksjonen gjør det enkelt å ta tak i data og andre funksjoner. forvandle den til ditt foretrukne format. API lar deg også laste ned data i enten JSON eller CSV-formater.

Verktøyet kan gjenkjenne mønstrene i datautvinningen, og det vil bruke det til å forhindre dine påfølgende skrapebeskrivelser .Det gir deg også frihet til å endre CSS-selektorer og attributter av elementet.

Det kan hånden le kompliserte nettsteder. Den har mekanismer for å håndtere pålogginger, uendelig rulle, kart, omdirigeringer og alle andre JavaScript-problemer.

ParseHub kan enkelt håndtere nettsteder med tusenvis av sider knyttet sammen. Alt du trenger å gjøre er å utstede et annet sett med instruksjon for hver side, og du kan koble alle sidene sammen ved bare å klikke på en enkelt knapp.

Alle forespørsler blir dirigert gjennom et stort antall IP-adresser for å beskytte brukernes personvern.

Dine data lagres eksternt for din tilgang når som helst. Du kan også planlegge hvordan du vil motta dataene dine. Du kan gjøre det en gang hver måned, hver dag, hver time, eller til og med hvert minutt. Det er helt opp til deg.

3 days ago
En effektiv Web Scraping Freeware - Semalt Advice
Reply