Back to Question Center
0

Semalt: 6 Webskrapingsverktøy for å skaffe data uten koding

1 answers:

Siden internett begynte å vokse med hensyn til datakvalitet og -størrelse, Internett-bedrifter, forskere, dataentusiaster og programmerere har begynt å lete etter verktøy for å trekke ut data fra forskjellige store og små nettsteder. Enten du trenger å trekke ut data fra en oppstart eller ha et forskningsbasert prosjekt, vil disse verktøyene for webskraping skaffe seg informasjon uten koding.

1. Outwit Hub:

Som en kjent Firefox-utvidelse kan Outwit Hub lastes ned og integreres med din Firefox-nettleser. Det er en kraftig add-on fra Firefox som har kommet med mange muligheter for nettskraping. Ut av boksen har den noen datapunktgjenkjenningsfunksjoner som vil få jobben din gjort raskt og enkelt. Utdrag av informasjon fra forskjellige nettsteder med Outwit Hub krever ingen programmeringsferdigheter, og det er det som gjør dette verktøyet til det forrige valget av ikke-programmører og ikke-tekniske personer. Det er gratis og bruker god mulighet til å skrape dataene dine uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

2. Webskraper (en Chrome Extension):

Det er en enestående webskrapings programvare for å skaffe data uten koding. Med andre ord kan vi si at Web Scraper er et alternativ til Outwit Hub-programmet. Det er utelukkende tilgjengelig for Google Chrome-brukere, og lar oss sette opp nettstedskart for hvordan våre nettsteder skal navigeres. Dessuten vil det skrape forskjellige nettsider, og utgangene er oppnådd i form av CSV-filer.

3. Spinn3r:

Spinn3r er et fremragende valg for programmerere og ikke-programmører. Det kan skrape hele bloggen, nyhetswebsiden, sosiale medierprofil og RSS-feeder for sine brukere. Spinn3r benytter Firehose APIs som Behandle 95% av indeksering og web-gjennomsøkingsarbeid. I tillegg tillater dette programmet oss å filtrere ut dataene ved hjelp av bestemte søkeord, som vil utrydde det irrelevante innholdet på kort tid.

4. Fminer:

)

Fminer er en av de beste, enkleste og brukervennlige nettskrapingsprogramvaren på internett. Den kombinerer verdens beste funksjoner og er kjent for sitt visuelle dashbord, hvor du kan se de hentede dataene før den blir lagret på din harddisk. Uansett om du bare vil skrape dataene dine eller ha noen webkrypingsprosjekter, vil Fminer håndtere alle typer oppgaver.

5. Dexi.io: ​​

Dexi.io er en berømt nettbasert skraper og dataprogrammering. Du trenger ikke å laste ned programvaren som du kan utføre oppgavene dine online. Det er faktisk en nettleserbasert programvare som gjør at vi kan lagre den skrapede informasjonen direkte til Google Disk og Box.net-plattformene. Videre kan den eksportere filene dine til CSV og JSON-formater og støtter dataene som skraper anonymt på grunn av proxy-serveren.

6. ParseHub:

Parsehub er et av de beste og mest kjente webskrapingsprogrammene som skaffer data uten programmerings- eller kodingsevner. Den støtter både kompliserte og enkle data og kan behandle nettsteder som bruker JavaScript, AJAX, informasjonskapsler og omdirigeringer. Parsehub er et skrivebordsprogram for Mac, Windows og Linux brukere. Den kan håndtere opptil fem gjennomsøkingsprosjekter for deg om gangen, men premium-versjonen kan håndtere mer enn tjue gjennomgangsprosjekter samtidig. Hvis dataene krever tilpassede oppsett, er dette DIY-verktøyet ikke ideelt for deg.

3 days ago
Semalt: 6 Webskrapingsverktøy for å skaffe data uten koding
Reply