Back to Question Center
0

Hvordan fungerer Amazon selger tracker?

1 answers:

For å gi kundene de beste prisene, justerer Amazon kontinuerlig prisene. Det gir en mulighet for brukerne å kjøpe et produkt de vil ha til en konkurransedyktig pris. I tillegg tjener noen spesialverktøy til å spore prisendringer for et bestemt produkt. For eksempel gir online-programvare som heter CamelCamelCamel kunder med varsler om hver høyning eller nedgang i prisen. Det er også andre Amazon selger sporing programmer som betydelig forenkle en prosess for å styrke merkevaren autoritet på Amazon.

I dette korte innlegget vil vi diskutere de beste profesjonelle Amazon selger sporing verktøyene og Amazon analytiske verktøy.

Amazon selger sporing verktøy

Alle potensielle online selger bør kontinuerlig spore sin optimalisering kampanje suksess og skala det samlede resultatet for hver bestemt periode. I dette avsnittet skal vi diskutere de mest effektive Amazon-selgerverktøyene som kan gi deg en høy belønning. Det er rimelig å bruke disse sporingsverktøyene i et kompleks, da de gjensidig forsterker hverandre, og kan hjelpe deg med å doble og tredoble din Amazon-inntekt.

For å komme til toppranken på Amazones søkeresultatsside, må du være spesielt oppmerksom på oppføringen optimalisering. Dette verktøyet er utviklet for å hjelpe deg med å opprette den veloptimale søkeordrekkeoppføringen og øke konverteringsfrekvensen, som er en av de primære Amazon-rangene. Dette verktøyet vil hjelpe deg med å gjøre effektive tweaks for å øke salget og forbedre andre Amazon-rangeringer umiddelbart.

  • Negative anmeldelse varslinger

Antallet og kvaliteten på Amazon-vurderingene spiller en viktig rolle for sidestillingsposisjonen. Jo mer positive anmeldelser du har, desto større sjanser vil brukerne kjøpe dine produkter. Det betyr at negative vurderinger kan øke returfrekvensen og føre til at rangeringer faller. Dårlige anmeldelser skjer på Amazon, selv om du har et best kvalitetsprodukt. Du må håndtere alle dine negative vurderinger for å håndtere situasjonen.

AMZ Tracker's Negative Review Notifications selgere verktøyet vil gi deg varsler hver gang noen gir en negativ tilbakemelding. Det vil hjelpe deg med å reagere umiddelbart på alle negative tilbakemeldinger og gjøre alt du kan for å løse det siste klientproblemet ditt. Hvis du raskt kan løse kundens affære, vil de trolig reversere eller modifisere den opprinnelige anmeldelsen.

Fremskynde veksten av Amazon-virksomheten gjennom Analytics

Amazon Analytics er et profesjonelt sporingsverktøy for selgere som driver vekst for Amazon-virksomheten din. Dette verktøyet gir deg mulighet til å analysere kundeinnkjøpsadferd for dine ansatte og finne de skjulte populære tidsperioder. De innhentede dataene vil hjelpe deg med å gjennomføre en vinnende PPC Amazon-kampanje. Videre hjelper denne AMZ Analytics til å utføre søkeordforskning og viser hvilke søkeord som fungerer bra, og som bør vurderes på nytt. Ved hjelp av Amazon Analytics-grafer kan du overvåke din totale inntekt for hver uke, måned eller år. Det vil vise deg hvilke produkter som går bra og hvor bedriften din krever forbedringer.

3 days ago
Hvordan fungerer Amazon selger tracker?
Reply