Back to Question Center
0

Hvilket Amazon søkeordverktøy kan du anbefale meg best?

1 answers:

Å kjøre en ordentlig grundig søkeordforskning er nesten like viktig for Amazon-produktoppføringene, som det er for å håndtere den riktige strategien i Search Engine Optimization. Utvilsomt bør hver vellykket e-handelsselger ha noen funksjoner i Amazon søkeordverktøy for å trekke sammen en virkelig utførende markedsføringsstrategi. Stole bare på de virkelige demografiske dataene, og arbeider vedvarende for å optimalisere produktsidene dine for bedre eksponering for online-søk - her er det som gir økende salg av alle e-handelsnettbutikker. Så nedenfor skal jeg liste deg noen av de beste søkeordene og søkeverktøyene til Amazon - å holde deg oppdatert og fortsett å gå et skritt foran dine nærmeste konkurrenter.

  • AmzSuite - er Amazon søkeordfinner programvare som kan være svært nyttig å vite alt om bestselgende produkter Bestselgere, Topprangerte funksjoner, samt Hot New Releases. AmzSuite har noe rundt 67 tusen kategorier (Amazon UK og Amazon USA) og passer best for store e-handel, og til og med godt trente eksperter i SEO. Selvfølgelig, gitt at de er heldige å vite hvordan man får mest ut av verktøyet med så sterkt potensial.
  • Kparser - er et annet Amazon søkeordverktøy, denne gangen på en veldig bokstavelig måte. Saken er at Kparser kan støtte drop-shipping-selgere med avanserte søkeord og langsvarte nøkkelordforslag. Ved å samle mer dyptgående data med forbedrede filtre, er dette alternativet det beste valget til de selgerne som allerede har mange ting å gjøre. Jeg mener den unike egenskapen til Kparser er en enkel få-klikk-prosedyre for å administrere, sortere og kategorisere funnene dine som lett kan fullføres nesten i en lyshastighet.

  • MerchantWords - er det tredje beste Amazon-søkeordverktøyet, foruten brukt av de ledende toppselgere som opererer på den andre e-handelsplattformer også. MerchantWords verktøyet har en stor database som dekker over 170 millioner Amazon-søkeord brukt av de virkelige shopperne for daglig shopping. Blant de andre sterke sidene av denne elektroniske hjelperen, vil jeg fremheve at det ville være en perfekt skreddersydd løsning, spesielt for mindre erfarne eller til og med nybegynnere drop-shipping-selgere - det er ingen sterke ferdigheter i SEO som trengs for å få mest mulig ut av din søkeord forskning og praktisk bruk for en virkelig drap produktlister.
  • Keyword Tool Dominator - kommer som det siste kjennetegnet søkeordet alternativet å bli oppført for i dag. Folk sier at navnet på verktøyet snakker for seg selv - siden det er over 15 tusen stående brukere som stole på søkeorddatabasen for å forbedre salget, og til og med å rangere høyere andre steder, for eksempel med en personlig kanal på Google. Så hvis du trenger bare best nøyaktig informasjon, bør du nok finne Keyword Tool Dominator din one-stop-shop - bare prøv sin grunnleggende konto gratis, og vurder å bli med i fellesskapet med en fullfet versjon tilgjengelig for noe rundt 50 dollar .
3 days ago
Hvilket Amazon søkeordverktøy kan du anbefale meg best?
Reply